Prokurori kërkon që Milaim Zeka të mbahet 30 ditë në burg


Prokuroria do të bëjë kërkesë që për deputetin Milaim Zeka të caktohet masa e paraburgimit.

Lajmin e ka konfirmuar prokurori Rexhep Maqedonci.

“Nesër do të bëjmë kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit për Milaim Zekën”, tha prokurori Maqedonci për kallxo.com

Sipas tij, Prokuroria ka vendosur dhe ka plot arsye për të parashtruar kërkesën për caktimin e masës së paraburgimit.

Baby Boo