Profesori shokon me pyetjen e tij Gruevskin gjatë mbrojtjes së doktoraturës! (FOTO)

Nikolla Gruevski sot ka doktoruar. Gjithsej 45 minuta kanë zgjatur pyetjet e komisionit, i përbëra nga 5 anëtarë.

Në fund profesori Nestorovski ka pyetur të pranishmit në sallë se a ka ndonjëri ndonjë pyetje, dhe ka sqaruar se ka arritur një pyetje në forme të shkruar nga profesori Aleksandër Konstandinovski dhe pyetja ka qenë “Sa para janë larë në vendet e huaja nga Maqedonia”.

Komisiani ka sqaruar Gruevskin se nuk e ka për obligim t’i përgjigjet kësaj pyetje, por ai ka thëne se Qeveria e kaluar ka punuar gjithmonë që të ndalojë larjen e parave në vendet e huaja!

Baby Boo