Profesori në vetëizolim ndanë dëftesa për nxënësit

“46 vjeçari me inicialet D.O. Nga Kërçova cilësinë e profesorit dhe kujdestarit të klasës në shkollën fillore në Kërçovë nxënësve u ka ndarë dëftesa edhe pse e ka ditur se ka nënshkruar deklaratë për vetëizolim të obliguar” kështu thuhet në njoftimin e sektorit për punë të brendshme në Ohët.

Baby Boo

Personi në fjalë dyshohet se ka kryer vepër penale “mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë kohës së pandemisë”. I njëjti është shoqëruar nga Stacioni i Policisë në Kërçovë./INA