Profesoresha Gjyla Çeliku thumbon Grubin, shko e rregullo…


“…nëse je aq patriot shko rregullo statusin e ish ushtarëve të UÇK-së, unë i kam me emra dhe mbiemra që ju ndihmoj dhe mundem të të udhëzoj, por i kemi edhe nëpër media duke kërkuar ndihma për ekzistencë , kurse ti bën show për eufori të pirdhur. Një gjë e them si nënë dhe motër shqiptare: “Si s’ju erdhi keq t’i leni në çlirimtarët në këtë derexhe dhe të pafajshmit t’na kalben burgjeve”, aty tregohet patriotizmi o Artan Grubi, mjaftë më se nuk përbiheni” shprehet ajo në profilin e saj në facebook.