Profesionet e Princit dhe Princeshës ??


Që nga dje, çertifikata e lindjes është vënë në dispozicion për publikun nga libri i lindjes së princit të ri britanik, Louis Arthur Charles

I vogli ka lindur më 23 prill të këtij viti dhe në certifikatën e lindjes ai e ka shkruar emrin e tij të plotë – Lartësia e Tij Mbretërore Princi Louis Arthur Charles i Kembrixhit.

Çertifikata e lindjes e foshnjës mbretërore të sapolindur u nënshkrua nga vet babai i tij, princi William.
Ndër të dhënat e këtij dokumenti, natyrisht, janë të dhënat për prindërit e fëmijës, dhe në mesin e tyre përfshihen edhe profesionet e tyre.

Kështu, për babanë e princit të vogël William Arthur Philippe Louis, sipas profesionit, shkruan se është “Princi i Mbretërisë së Bashkuar” dhe për nënën e foshnjës Catherine Elizabeth, Voyevka që sipas profesionit është “Princesha e Mbretërisë së Bashkuar”.

Pavarësisht nga të dhënat në certifikatën e lindjes së foshnjës,William dhe Kate janë të diplomuar ne degen e historise e artit. Kate gjithashtu u bë nusja e parë mbretërore me një diplomë universitare.

Baby Boo