Produktet bazë ushqimore, nga sot shiten pa TVSh


Nga sot tërësisht hiqet Tatimi i Vlerës së Shtuar për produktet bazë ushqimore i cili ditë më parë u miratua në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut. Kjo masë dhe 25 masa të tjera, pjesë të pakos anti-Krizës peshon 400 milionë euro.
Kjo nënkupton se të gjithë maketet që shesin bukë, miell, qumësht, sheqer, vaj, mish dhe prodhime të tjera ushqimore si oriz dhe vezë nga sot do të jepen me fatura fiskale që do të kenë 0 TVSh

Baby Boo