Procesi zgjedhor vijon normalisht në Haraçinë, nuk është regjistruar asnjë parregullsi

Edhe në Komunën e Haraçinës të gjitha vendvotimet janë hapur në kohë dhe deri në këto momente nuk është regjistruar asnjë parregullsi.

Baby Boo

Nga tereni raportohet se gjatë procesit të votimit janë respektuar masat dhe protokollet.