Prindi që lidhi vajzën pas veture, del para mediave!


Vajza F.K 13 vjeçare që ishte lidhur me litar në minibusin e prindit të tij me emrin Idris K. pasi kanë dhënë deklaratë në polici, kanë dalë mga stacioni policor.

Para stacionit policor Idris K. bashkë me vajzën e tij 13 vjeçare F.K janë paraqitur para gazetarëve.

Idris K. tha për mediat turke: “Vajza ka pasur dëshirë të madhe që të lidhet pas minibusit tim, në vendim ku mbahen biçikletat. Ishte një dëshirë e kahmotshme e saj dhe unë ja plotësova”.

Pas marrjes në pyetje nga policia turke ato janë lënë të lirë deri sa policia të del me një deklaratë./Pa Censurë