Prindi i shqetësuar: Edhe sa fëmijë do të kafshohen nga qent endacak?!

Sotka ndodh një rast i rëndë ku një qen endacak ka kafshuar një 13 vjeçarë, prindi i shqetësuar deri në Pa Censurë shkruan:

Baby Shop Charli

Edhe sa rraste duhet të ndodhin që komuna të ndermer masa për zgjedhjen me problemin e qenve endacak..
Rrugët në qytetin ton çdo ditë boshadisen nga njerëzit dhe për fatin ton të keq po stërmbushen me qen endacak të cilët rrezikojnë jetën e qytetarve tan, sidomos atë të fëmijëve tan..
Para dy ditëve djali im 13 vjeçar u sulmua nga dy qen të tërbuar ( qen të mëdhenj )në çrast e kishin shtri përtoke dhe duke e sulmuar.. për fat të keq as edhe një njeri nuk kish pasur nè rrug nè ato momente që ta ndihmonte djalin, por vetëm Zoti ekish shpëtuar që të ngrihej dhe të ikte dhe tër ky rrast i rezikshem të mbaronte me të kafshuara vetëm në këmbë..
Përveç dhimbjes që ndjen, dajli tani përballet me traumat që i solli rrasti në fjalë..
Do doja shummë që përgjegjësit e qytetit tonë ta marrin këtë çështje me seriozitetin më të madh që mos ndodh nesër t’nai sjellin fëmijët të vdekur në shtëpi ( siç patëm rrastin në Gostivar me nxënësen tashmè të ndjer )

Restorant Lumare
Sigma Doors