Prindi i brengosur për situatën tek “Pastërmka” i drejtohet Teuta Arifit (FOTO)

Kjo është një letër që ka dërguar një prind i shqetësuar:

“Pershedetje, jam nje nene e brengosur per femijet e mij…Ju lutem ta beni publike kete. Shikono se si objekti i perfolur se po e nderton Teuta Arifi te ish restorant pastermka perball sh.f. Lirija po ndertohet duke zaptuar rrugen dhe tretuarin, ja po ju dergoj foto. Javen qe vjen femijet fillojn ne shkoll dhe eshte shume rrezik per femijet! I ftoj te gjite prindet ne protesta, i them Teuta Arifit te mos na e beje kete krim per femijet tone”

Baby Boo