Prilep: Vidhet EVN Maqedoni


Me 04.01.2019 në ora 09.10 në Stacionin Policor në Prilep, një i punësuar në EVN Maqedoni, ka lajmëruar se në periudhën nga ora 08.00 të datës 03.01.2019 deri me 02.00 të datës
04.01.2019 në vendin e quajtur “Povodenici” një kryerës i panjohur i ka ndryshuar bravat e trafostacionit 50 kilovat dhe e ka hedhur në tokë pas së cilës i ka vjedhur pjesët e bakrit, transmeton Almakos.

Po ndërmerren masa për gjetjen e kryerësit.