Prilep: Theret me thikë një nxënës shqiptar


Zyra e jashtme për punë kriminalistike në Prilep ka ngritur një padi penale kundër 18 vjeçarit D.I. nga fshati Sazhdevo, Krushevë, për shkak të ekzistimit të dyshimeve për kryerjen e veprës penale, cenim të jetës së njeriut me mjete të rrezikshme gjatë rrahjes.

Rreth orës 17.30 në qarkun e oborrit të shkollës së mesme komunale “Rilindja” në fshatin Zhitosh, Prilep, është shkaktuar një zënkë verbale dhe rrahje fizike midis të paditurit dhe D.P. ku i padituri me thikë D.P.-së i ka shkaktuar lëndime në trup.