PRIBE: NË MAQEDONI KA PËRPARIM, POR DUHET ENDE PUNË

Raporti i BE-së për përparimin e Maqedonisë tregon në përparim të rëndësishëm në disa sfera, por ka edhe shumë sfera tjera ku duhet shumë të punohet, të realizohen reformat e nevojshme në procesin eurointegrues. Në raportin padyshim që çështje boshte dhe prioritet është sundimi i të drejtës me gjitha aspektet, ka thënë Rajnhard Pribe i cili merr pjesë në konferencën ndërkombëtare për reforma dhe sistemin e sigurisë që mbahet në Ohër.
“Reformat në të cilat themi ne, njashtu edhe në raportin e BE-së, duhet të realizohen jo vetëm për përparimin e procesit eurointegtrues, por më shumë për vetë shtetet dhe qytetarët”, ka thënë Pribe./Medial.mk

Baby Boo