Prezencë e shtuar e policisë rreth banesës së prokurores Fatime Fetai

Pas shqiptimit të dë*nimit me bu*rg të përjetshëm për tre të ak*uzuarit te rasti “Monstra”, sot pasdite vërehet prezencë e shtuar e policisë te banesa e prokurores Fatime Fetai.
Policët që sillen rreth ndërtesës ku jeton prokurorja Fetai, vërehen edhe ulur në karriget përreth banesës, kurse në trup mbajnë antipl*umb.

Baby Boo
Pekon Bakery

Banorët që jetojnë në këtë ndërtesë thonë se nuk ka nevojë për kësi lloj teatri dhe shprehen të bindur se nuk ka ndonjë rr*ezik real për sigurinë e prokurores.

Restorant Lumare