Presim 300 mijë vaksina gjatë prillit, tha Zaev

Kryeministri Zoran Zaev tha se në muajin prill presim të arrijnë rreth 300m mijë vaksina.
“100 mijë janë nga BE, ditët e ardhshme do të arrijnë 20-30 mijë. Kjo nuk varet vetëm prej neve. Presim të vijë dërgesa e parë nga Fajzer me të cilin kemi marrëveshje për 800 mijë vaksina, nga Kovax mekanizmi që është garantuar për prill, 200 mijë vaksinat nga Kina dhe sasi më të madhe nga Sputnik me të cilën kemi marrëveshje për 200 mijë. Pritjet janë që më shumë se 300 mijë vaksina në prill të jenë në shtet gjatë muajit prill”, tha Zaev

Baby Boo
Restorant Lumare