Presidenti Pendarovski Iftarin e parë mysafir te familja Mamuti

Në muajin më të ndritshëm në Islam, i cili feston pastrimin shpirtëror dhe fizik, të gjithë besimtarëve të besimit islam uroj që të kenë ditë të lehta dhe ditët e agjërimit t’i kalojnë në paqe, mirëqenie dhe falje.

Falenderoj familjen Mamuti për pritjen e ngrohtë dhe ndarjen e darkës së Iftarit ka shkruar Stevo Pendarovski ne facebook.

Baby Boo