Presidenti i KE-së përsëri i dehur në Samitin e NATO-s (Video)

Nëse samiti i NATO-s ishte i vështirë për dhjetëra udhëheqës të merrnin pjesë, ai duket se ka qenë edhe më i vështirë për Presidentin e Komisionit Europian, Jean-Claude Juncker. Udhëheqësi i BE-së u pa i dehur dhe të humbiste balancën e tij disa herë përpara një darke gala të mërkurën. Zyra e zotit Juncker nuk pranoi të komentojë, duke përmendur shqetësimet e privatësisë. Megjithatë, presidentit i KE-së shquhet për pirjen e alkoolit dhe me sa duket e ka tepruar edhe tani.

Baby Boo