Prelvukaj: “Qeveria rëndon gjendjen e qytetarëve që i le pa rrymë”

Genc Prelvukaj

Për ta rënduar edhe më tej gjendjën psikologjike të njerëzve të karantinuar, të mbetur papunë me rezerva të shterruara dhe pothuajse ne depresion të thellë, qeveria e Republikës së Kosovës lejon ndërprerjet e energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Baby Boo

Tanimë nuk e kuptoj më asnjë njeri, i cili ende mban shpresë, se jeta në vend mund të bëhët më e mirë përmes figurave politike të njëzet viteve të shkuara. Kemi ardhur në një pozitë ku ose je me ta ose je me popullin tënd dhe Kosovën.

Le të vijë edhe djalli vetë, vetëm këta duhet të shkojnë.