Prekëse: Çifti i njohur kosovar po përjeton momente të hidhura

Si në momente gazmore ashtu edhe në të hidhura, dashuria mes partnerëve asnjëherë s’duhet të anashkalohet.

Sigma Doors

Një histori prekëse po përjetojnë një qift i njohur nga Kosova. Bëhet fjalë për Lirim dhe Lule Rashitin, të njohur për video gazmore në rrjetin social “Instagram”.

Ata kanë publikuar një fotografi në profilin e tyre ku tregojnë se Lulja është duke kaluar ditë jo edhe aq të mira.

Për këtë, Lirim është sakrifikuar dhe ka prerë flokët për tu dukur sikur bashkëshortja e tij, me të cilën kanë një vajzë.

Më poshtë, disa foto: