Prekën zemrat e shqiptarëve! Ja ç’bëjnë të moshuarit që i përzuri nga shtëpia i biri


Historia e dy të moshuarve nga qyteti i Korçës, të cilët u braktisën nga djali dhe vajza dhe u lanë të flinin në mes të katër rrugëve, ka prekur mijëra shqiptarë.

Fadil dhe Lumturije Mane u ndihmuan nga shumë njerëz që e njohën rastinpërmes rrjeteve sociale.


Ata u sistemuan dje nga Shërbimi Social në Korçë dhe u akomoduan brenda një azili në Kuçovë.

Mirëpo mjekët që i kanë vizituar ditën e sotme u surprizuan kur panë një gjest shumë të bukur nga ana e dy të moshuarve.

Ditën e djeshme siç e tregojnë edhe fotot e mëposhtme, krevatet e tyre brenda dhomës ishin larg njëri-tjetrit, kështu që ata kanë vendosur t’i bashkojnë gjatë natës.

Ata kanë dëshmuar edhe njëherë se janë bashkë para çdo fatkeqësie që mund t’ju ndodhë në jetë, duke dashur kështu të jenë sa më afër njëri-tjetrit.

Video e tyre u bë virale në rrjetet sociale dhe kanë qenë të shumtënjerëzit që janë solidarizuar me ta duke reaguar kundër veprimit të fëmijëve të çiftit./Joq

Baby Boo