Prej sot në Greqi mund të udhëtohet edhe me test të shpejtë

Mundësia për hyrje në Greqi edhe me test negativ antigjen (test të shpejtë) dhe rritja e moshës prej gjashtë deri në 12 vjeç me testin e detyrueshëm, janë dy ndryshimet e rregullave për hyrje në Greqi që prej sot në orën 6 në mëngjes kanë hyrë në fuqi, ndërsa mes tjerash vlejnë edhe për shtetas të Maqedonisë së Veriut.

Baby Boo