Prej nesër ose pasnesër do të ketë dënime për ato që nuk mbajnë pajisje mbrojtëse

Nesër Ministria e Shëndetësisë deri tek Qeveria do të propozojë që të shqiptohen dënime për qytetarët të cilët nuk do ta respektojnë masën për mbajtje të detyrueshme të pajisjes mbrojtëse.

Baby Boo

“Do të propozojmë sanksione për mos mbajtjen e pajisjes mbrojtëse të filloj nga nesër ose të martën. Kjo masë duhet të respektohet. Dëshiroj t’i falënderoj qytetarët të cilët i respektojnë këto masa, të cilat, siç e shohim japin rezultat. Me zbatimin e tyre do të parandalojmë dhe mbajmë procesin nën kontroll”, tha ministri Venko Filipçe, ministri Shëndetësisë.