Prej nesër do të fillojë vaksinimi i mësimdhënësve


Imunizimi i mësimdhënësve dhe të punësuarve në shkolla do të fillojë nga dita e hënë në të gjithë shtetin. Kështu njoftoi Ministria e Shëndetësisë, duke llogaritur se që nga shtatori planifikohet viti shkollor 2021/2022 të fillojë me prani fizike në hapësirat shkollore, ndryshe nga viti i kaluar shkollor që u zhvillua kryesisht online.

Ministria e Shëndetësisë
“Informojnë se duke filluar nga e hëna do të vaksinohen të punësuarit në shkollat fillore dhe të mesme në vend, ndërsa javën e ardhshme do të fillojë regjistrimi i terminëve edhe për vaksinimin e të punësuarve në arsimin e lartë”.

Imunizimi i mësimdhënësve dhe të punësuarve në shkolla do të fillojë nga dita e hënë në të gjithë shtetin. Kështu njoftoi Ministria e Shëndetësisë, duke llogaritur se që nga shtatori planifikohet viti shkollor 2021/2022 të fillojë me prani fizike në hapësirat shkollore, ndryshe nga viti i kaluar shkollor që u zhvillua kryesisht online.