Pranga 30 vjeçarit nga Prilepi, merrte 3.000 euro dhe i linte qytetarët pa viza Kanadeze


Tridhjetë e gjashtëvjeçari nga Prilepi i ka mashtruar disa qytetarë, duke u premtuar se do t’ju sigurojë viza për në shtetin e Kanadasë me shumën nga 2.000 deri 3.000 euro, informojnë nga MPB.

Sipas informatave nga policia të zyrës për punë të jashtme kriminalistike në Prilep, deri tak Prokuroria Publike në Prilep, është ngritur padi penale kundër personit me iniciale D.M. (36) nga Prilepi, për shkak të kryerjes së veprës penale “mashtrimi”.

Gjatë vitit 2017 i akuzuari ka ndërmjetësuar për lëshimin e vizave për punë në Kanada me një pagesë të caktuar, ndërsa për kryerjen e shërbimit është dashur të paguhet, pas përfundimit të procedurës së aplikimit për viza, nga 2.000 deri 3.000 euro. Me këto aktivitetet janë dëmtuar shumë persona.

Baby Boo