Problemet e sterilitetit, aborteve dhe shtatëzanive anomalike! Dr. Jegeni jep shpegim!

Shtatëzania është gjeja më e bukur që mund t’i ndodh një gruaje, por jo të gjitha kanë fatin ta shijojnë këtë periudhë.
Arsyeja që pamundëson shtatëzaninë e plotë janë abortet, që nuk dimë as për problemet që janë shkaktarë të tyre.

Baby Boo

Në lidhje me këtë, dr. Mendu Jegeni ka treguar për Pa Censurë hapat që duhet ndjekur dhe çfarë duhet të ndërmerret që mos të përjetohen abortet.

Dr. Jegeni apelon që të gjithë ata që palanifikojnë familje, të bëjnë një vizitë rutinore tek gjinekologu, një strisho mikrobiologjike ose një ultrazë që të mund të zbulohen anomalitë eventuale te mitrës.

Për më shumë rreth këtij problemi, ndiqeni videon:
https://www.facebook.com/LiridonaVejseli/videos/305976661150698/