“Plas” gallata në rrjet, Lulzim Basha ngatërron Sulltan Novruzin me Fitër Bajramin

Gazetari i njohur tashmë si kri*tik i madh i PD-së, Mero Baze ka ir*onizuar kryedemokratin Basha pas fotove që ky i fundit ka publikuar në rrjete sociale. Jo vetëm Baze, por masivisht në rrjet ka “plasur gallata” dhe MEMET lidhur me faktin se Basha vizitoi sot Baba Mondin duke uruar për fat dhe begati për të gjithë shqiptarët, në kuadër të festës së Fitër Bajramit.

Baby Boo