Porosia e Feta Halimit të harruar në b*urgun e Idrizovës…


“Dëshira për Liri është si zj*arri! 25 Muaj BUR*G efektiv.
Mbi 3 vjet persekutim familjes! Fal Zotit që na jep durim e forcë po i përballojm këtij z*jarri.
Përshëndetje për gjithë dashamirët”

Ky është mesazhi Feta Alimi, njeriu që shpëtoi nga vd*ekja në çastet e rrez*ikshme kreun e ASH-së, Ziadin Sela natën e 27 prillit të 2017 në Kuvendin e Maaqedonisë.
Abdylfetah Alimi u dë*nua me plot 7 vjet bu*rg së bashku me grupin e dh*unuesve dhe organizatorëve të tjerë të kuvendit.
“Procesi gjyqësor për 27 Prillin kundër Abdulfetah Alimit është proces i montuar politik pasi që ai në vend që të shpallet për hero mori dën*im me bu*rg prej 7 vjetëve. Ai mua ma shpëtoi jetën dhe u dë*nua pasi që nuk i ka ndaluar t’i hapin dyert ata që sot janë amnistuar dhe liruar”, theksoi kryetari i ASH-së Ziadin Sela.
Gjykatësja Dobrilla Kacarksa e cila u shqiptoi dën*imin të akuzuarve të 27 prillit tha se ne vendimin e sjellë ka marrë parasysh faktin që Alimi ka ndihmuar Selën por se gjithashtu i njëjti është i aku*zuar për vepra tjera penale siç është mosveprimi. Kundër vendimit u organizuan edhe pro*testa për lirimin e tij

Baby Boo