POMPEO: PËRKRAHJE E PLOTË E SHBA PËR SHQIPËRINË DHE MAQEDONINË VERIORE

Sekretarit të Shtetit, Mike Pompeo përmes në postimi në Twiter ka përshëndetur vendimin e BE-së për hapjen e negociatave për pranimin e Shqipërisë dhe Maqedonisë Veriore.
Po ashtu Pompeo ka siguruar këto dy vende se ShBA-ja do të mbeten partneri i tyre në çdo hap të rrugës.

Baby Shop Charli

“Ne mirëpresim vendimin për të hapur negociatat e pranimit me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Shtetet e Bashkuara do të mbeten partneri juaj në çdo hap të rrugës”, shkruan Pompeo në llogarinë e tij në Twiter.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors