Politikanët maqedonas do të luajnë në Kampionatit Botëror ‘Rusia 2018’(FOTO)

Vetëm pak ditë na ndajnë nga Kampionati Botërore – 2018.Këto janë disa nga politikanët që ne i dërguam në kampionatin botëror.

Imazhet janë bërë nga njerëz që janë të angazhuar në propagandë politike, të bëra me satirë, në mënyrë që të mos dëmtojnë dhe të fitojnë një kuptim tjetër./pacensurë


Baby Boo