Policja kroate “çmend” turistët, me sharmin e saj në rrugët e Zagrebit

Një police rrugore ka tërhequr vëmendjen e turistëve e kalimtarëve në Zagreb të Kroacisë me pamjen e saj.
Bionde dhe me linja perfekte, policia komandon çdo ditë trafikun në qytet.

Baby Boo

Policia në fjalë ka qenë objektiv i një fotografi, i cili ka shkrepur momente ku ajo ndodhej në orarin e punës.
Fotot janë bërë virale në rrjet e efektivja, është komplimentuar së tepërmi për pamjen e saj.