Policja “heroike” nga Shqipëria që humbi gishtërinjtë do të udhëton përsëri në Turqi


Në muajin Shkurt policja heroike e Shqipërisë e cila humbi gishtërinjtë gjatë një proteste Ina Nuka do të udhëtojë drejt Turqisë për të kryer një operacion tjetër që do t’i ndihmojë rikuperimin e gishtave, shkruan Pa Censurë.

“Jam mjekuar në çdo spital të Traumës ku shkoj për fizioterapi, do të shohim se si do të dalë operacioni tjetër” shprehet mes tjerash Ina Nuka.

“Ndoshta kjo është një ngjarje e cila më ka bërë më të fortë, edhe pse të gjithë më thonë mos u rikthe dhe hiq dorë nga policia por për mua kjo është e pamundur. Do të rikthehem më fortë se kurrë më parë” ka shtuar ajo. /Pa Censurë/