Policia vendos radarë, ja akset ku duhet të bëni kujdes

Policia do të fillojë vendosjen e radarëve në disa prej akseve më kryesore dhe më problematike në vend, sipas shqiptarja.com.

Baby Boo

Bëhet fjalë për akset: Tiranë – Durrës – Kavajë – Lushnje – Fier – Tepelenë – Gjirokastër; Fier – Vlorë; Tiranë – Shkodër; Milot – Kukës dhe Tiranë – Elbasan.

Vendosja e radarëve do të fillojë gjatë fundjavës dhe të gjithë drejtuesit e mjeteve të kapur me shkelje do të dënohen.

Restorant Lumare