Policia raport për vitin 2018, sa valltare dhe këngëtare janë shoqëruara në polici!

Gjatë vitit 2018 policia ka kryer kontrollin nëpër objektet hotelerike dhe gjat kontrollit ka shoqëruar 522 femra të cilat ushtronin prpfesionin si këngëtare dhe valltare, shkruan Pa Censurë.

Baby Boo

Sipas policisë, 245 femra ishin shtetase te huaj, 150 shtetase ishin nga Republikës e Shqipëris, 64 shtetase ishin nga Sërbia, 20 shtetase ishin nga Kosova, 5 shtetase nga Bosnja dhe Hercegovina, 2 shtetase nga Sllovenia, 2 shtetase të Mali te Zi, dhe 307 shtetase te Maqedonisë.

Gjithashtu sipas ministrisë për Punë të Brendëshme, raportojnë se ministria nuk është kompetente, për dhënjen e lejeve të punës dhe dokumentave tjera, për shtetase të huaj që të mund të punojnë në shtetin tonë, para së gjithash nëpër objekte hotelerike (bare nate)./Pa Censurë