Policia me detaje për arr*estimi e Blerim Ahmedit!


Sot gjatë dhe pas mbarimit të pr*otestës janë privuar nga liria dy persona N.B. (52) nga Tetova për shkak të su*lmit ndaj personit zyrtarë ku kanë qenë të lënduar 4 pjestarë të policisë dhe B.A. (31) nga Kërçova për shkak të shkeljes së rregullave gjatë organizimit të tubimeve publike, gjegjësisht janë gjuajtur me gjësende objekte publike dhe janë su*lmuar persona zyrtarë me çrast organizatori është zotuar se ka angazhuar rendmbajtës dhe se pr*otesta do të jetë e qetë.

Në koordinim me Prokurorinë publike meren masa për identifikimin e personave tjerë të involvuar në paregullsi gjatë pro*testës, me ç’rast do të ndërmeren masat adekuate ligjore ndaj të gjith shkelësve të rendit gjatë organizimit të pr*otestës.