Policia malazeze i ndalon shqiptarët të kalojnë kufirin


Policia malazeze nuk ka lejuar disa punëtor nga Shqipëris ta kalojnë kufirin në pikën kufitare ” Hani i Hotit” duke u kërkuar që secili të posedoj nga 50 euro.

50 punëtor të revoltuar nga vendimi i policisë malazeze,kanë bllokuar rrugën më shumë se 3 orë, duke qëndruar në zonën neutrale ndërmjet dy kufijve.

Këta punëtor punojnë në qytetin e Tuzit dhe me këtë sigurojnë kafshatën e gojës.