Policia kërkon ndihmë për gjetjen e këtij personi

Policia e Kosovës kërkon ndihmë për gjetjen e këtij personi
Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.

Baby Boo

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:
–192 dhe 080019999 (pa pagesë)
–039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë
–E-mail adresa: [email protected]