Policia Financiare futet në NPK “Tetova”!

Xhelal Ceka nuk është më drejtor i NPK Tetova. Sipas informatave të TV21, për shkak të disa parregullsive, gjatë ditës së djeshme në këtë ndërmarrje ka ndërhyrë Policia Financiare. Këto informacione i konfirmuan edhe nga drejtoria që udhëhiqet nga Arafat Muharremi.

Baby Boo

“Nga Drejtoria e Policisë Financiare, në bazë të kompetencave kryhet kontroll në Ndërmarrjen Publike Komunale – Tetova, për mungesë të ujit dhe të tjera. Pas përfundimit të kontrollit, me të gjitha gjetjet, një parashtresë do të dorëzohet në Prokurorinë Themelore Publike”, thonë nga Policia Financiare.
Largimin e Cekës nga posti i drejtorit e konfirmoi edhe kryetarja e Tetovës Teuta Arifi, por thotë se nuk ka të bëjë me ndërhyrjen e Policisë Financiare.