Policia e Tetovës prangos 6 persona të dyshuar për përdorim të lëndëve narkotike!

Policia prangos 6 persona te dyshuar per perdorim te droges (3 te rinj nga Sllatina dhe 3 te tjere nga Tetova)

Policia e Tetoves pasi fitoi betejen me barret e nates ku prej me 20 04 2018 deri me 01.09.2018 nga SPB Tetove jane arrestuar 147 shtetase te huja, tani eshte orientuar fuqishem ne luften antidroge

Baby Boo