Policia e Maqedonisë tregon aftësinë e saj para qytetarëve të Ohrit(video)


Sot pjestarët  e Njësitit Special në portin e Ohrit dhe Njësiti i Helikopterëve, me rastin e shënimit të 7 Majit (Ditës së Policisë së Maqedonisë) kanë prezantuar pjesë të aftësive të tyre profesionale dhe efikasitetit të tyre, duke demonstruar disa nga skenarët e mundshme në ujërat e Liqenit të Ohrit.

Ndërsa i pranishëm ishte edhe ministri Oliver Spasovski, dhe pjestarë të tjerë të punsësuar në MPB.

Për  nesër është paraparë që aktivitete dhe ngjarje tjera  të mbahen në qytetin e Shtipit.

<iframe width=”854″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/pRcBPUhbSXI” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>