Policia e komunikacionit në Tetovë përfiton veturë BMW nga Agjencia për menaxhim me pronën e kon*fiskuar


Agjencia për Menaxhimin e Pronës së Kon*fiskuar me pëlqimin paraprak të Qeverisë së RSM -së, kohët e fundit ka kontribuar në rritjen e automjeteve të Ministrisë së Brendshme dhe Policisë Rrugore – Tetovë, e cila nga ana tjetër ka kontribuar që automjeti të jetë i përdorshëm si i ri, dhe qëllimi i të cilit është ndihma teknike në përmirësimin e sigurisë në komunikacion në rrugë si dhe në zgjidhjen e situatave të përditshme në kontrollin e trafikut dhe pjesëmarrësve në të.