Policia arr*eston 23 dhe 29 vjeçarin nga fshati Poroj!


Më 09.04.2021 në orën 22.10 në fshatin Poroj, rajoni i Tetovës, efektivët e policisë nga SPB Tetovë e kanë privuar nga liria personin I.R. (23) dhe A.A. (29), të dy nga fshati Poroj, për arsye se gjatë një kontrolli të kryer ndaj A.A. është gjetë substanca pluhuri të bardhë. Gjithashtu, të dy të raportuarit nuk kishin vepruar në përputhje me masën e ndalimit të lëvizjes pas orës 20.00. Pasi çështja është dokumentuar plotësisht, kundër tyre do të përgaditen parashtresat adekuate .

Baby Boo