Policët heronj të ditës, i ndihmojnë vajzës të gjej prindërit (VIDEO)

U ndal në rendin e parë e gatshme për ta fituar garën edhe pse nuk kishte karakter garues. Rrugës e humbi prindin dhe e ndërpreu vetëm 300 metra pasi e filloi garën.
por ajo pati fat pasi policia e vërejti dhe menjëherë e lajmëroi ekipin tjetër që ishte tek parku i qytetit. E ata e lajmëruan prindin dhe i thanë që vajza po e pret në rrugën “Dame Gruev”.

Baby Boo

Pas pritjes prej 15 minutave, prindi erdhi me vrap.

Falënderoi prej zemrës policët dhe tha që u beson. Deshi edhe t’i qeras në shenjë falënderimi, por policët nuk pranuan duke i thënë se kjo është puna e tyre.

A është e sigurt që të vozitet biçikletë në Shkup?
Nuk do të thosha që është.
Si e humbet?
Shumë shpejt ajo i ngiste biçikletës… ajo bënte gara edhe pse nuk duhej, duhej vetëm të jetë pjesëmarrëse. Ajo gjithnjë dëshiron që të dëshmohet.