Polic të shumtë rreth Kuvendit – do të votohet për votëbesimin e qeverisë

Rritja e pranisë së policisë rreth Kuvendit të Maqedonisë.
Kjo për shkak të seancës së paraparë në ora 11 ku do të mbahet votëbesimi ndaj Qeverisë.
Deputetët kanë kohë për të votuar deri në mesnatë dhe ende nuk dihet se në anën e kujt është mazhoranca.

Baby Boo