Poeti i njohur nga Kosova, Shqiptar Oseku: Burrat që dhunojnë gratë më të rrezikshëm se COVID-19 (VIDEO)

Poeti i njohur kosovar Shqiptar Oseku përshëndet shikuesit e Report TV me një poezi, ku qëndron i mbyllur në shtëpinë e tij.

Baby Boo

I njohur për vargjet e tij rebele që fshikullojnë dehumanizmin e shoqërisë globale dhe asaj shqiptare, Oseku shprehet se në shoqërinë e sotme “ka më shumë të vdekur nga dhuna e burrave ndaj grave sesa nga Covid 19.” “Por këta burra të dhunshëm s’i fut njeri në karantinë”, shprehet poeti shqiptar Oseku, që do të recitojë edhe poezinë kushtuar këtyre problemeve problemeve që bëhn edhe më të dukshme në këtë situatë pandemie.