“Po tundet çdo gjë”, dëshmi rrëqethëse nga tërmeti që tundi Shqipërinë


Një tërmet i fuqishëm ka ndodhur pak sekonda në Tiranë.
Tronditja ishte shumë e fortë dhe zgjati rreth 30 sekonda.

Tronditjet u ndjenë në 3 valë, ku vala e dytë ishte shumë e fortë dhe zgjati gati 12 sekonda.

Nga raportimet e para mësohet se epiqendra e tërmetit ishte në Durrës, 5.2 ballë, por tronditja është ndjerë shumë edhe në Tiranë.

Dëshmi nga qytetarët

Shumë i frikshëm
Çdo gjë po otundej në shtëpi
Shumë i fortëIsha jashtë, edhe toka po tundej shumë
Isha ulur në një lokal, çdo gjë po tundej, shumë i fuqishëm
U ndje erdhe në Ohër
Tronditjet zgjatën shumë