Po rikthehet ‘Big Brother’, ja kush do të aplikojë dhe si


Big Brother’ do të rikthehet sërish në “Top Channel”, por këtë herë më ndryshe se kurrë më parë.Por këtë radhe ka një ndryshim, aspak te vogël… ata janë te gjithë PERSONAZHE VIP.
Ne udhëtimin e tyre banorët do t’u nënshtrohen kushteve të pazakonta, brenda një shtëpie që askush s’e kishte imagjinuar, larg luksit, larg komoditeteve të jetës së përditshme.