PO NDODH! NIS PROTESTA PARA KRYEMINISTRISË PËR GAZETAREN KLODIANA LALA

Nis protesta para Kryeminitrisë, për sulmin me kallashnikov në banesën e prindërve të gazetares Klodiana Lala.

Protestës i janë bashkuar anëtarë të shoqërisë civile, dhe gazetarë të shumtë, të cilët kërkojnë të zbardhet ngjarja.

Sulmi ndaj gazetares ka tronditur mbarë opinionin publik, sakaq gazetarët kërkojnë drejtësi dhe liri në proefesionin e gazetarisë.

Baby Boo