Po kur bie shi, në çfarë shndërrohet shtëpia e familjes Kadriu?! (VIDEO)


Në “Pa Censurë”  trajtuam problemin e ujrave fekal nga kanalizmi, të cilët ju kalojnë në shtëpi, banorëve të lagjes Arabati në Tetovë. Videon për rastin mund ta dëgjoni këtu.

Shtëpia e familja Kadriu ishte një ndër rastet më të rënda, që përballet me këtë problematikë.

Sot që bie shi i rrëmbyeshëm, portali p’Pa Censurë’ ishte për ta vizituar familjen Kadriu,  që të tregojmë në opinion se në çfarë gjendje shndërrohet shtëpia e tyre pas rreshjeve të shiut!

Ajo që kjo mund ta shini në video regjistrimet është e tmerrshme, por ajo që ju nuk mund ta ndjeni dhe që është tepër e rëndë për ta përballuar është kundërmimi i erës së fekaleve!

Komuna e Tetovës për vite të tëra premton rregullimin e këtij problemi, por deri më tani, këto familje po vuajnë nën ujin fekal të kanalizimit dhe pamundësinë për ta përmirësuar gjendjen e tyre.

http://www.pacensure.com/2018/05/18/jetesa-e-familjes-mes-ujrave-te-zeza-ne-komunen-e-tetoves-video/

Baby Boo