Plagosja në Prishtinë, pamje të momentit kur të arrestuarit sulmojnë policinë (VIDEO)


Të dyshuarit për plagosjen e sotme në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë, gjatë momenti të arrestimit kanë sulmuar pjesëtarët e policisë.

Edhe pse të prangosur, dy të dyshuarit, kanë arritur të grushtojnë dhe shqelmojnë pjesëtarët policorë, të cilët i kishin kapur ata, pak pasi kishin qëlluar me armë pronarin e një betoniere, në lagjen Arbëria të kryeqytetit.

Videon mund ta shini KETU

Baby Boo