Plagoset babai i Boban Iliçit, vrasësit të Almirit nga shperthimi i një granate?!


Dy piroteknikë në Drejtorinë e Mbrojtjes dhe Shpëtimit u plagosën pasi shpërtheu një granatë kundër rrufeve.

Informacioni për Sitelin u konfirmua nga drejtori Adnan Xhaferovski, i cili thotë se njëri prej punonjësve kaloi me lëndime të lehta, ndërsa tjetri vetëm me gërvishtje dhe është jashtë rrezikut.

Rasti ka ndodhur në Sveti Nikollë.

Sipas burimeve nga policia e Kumanoves, njëri prej të lënduarit është personi me inicialet G.I, babai i Boban Iliçit nga Kumanova, vrasësit të vogelushit Almir Aliu.

Raketat u zhvendosën në një vend të sigurt pas incidentit. Incidenti u konfirmua nga Ministria e Brendshme, por deri më tani nuk ka detaje sepse ende nuk është kryer një inspektim.

Baby Boo